Termeni și condiții magazin online www.bioconstruct.ro

 

1.Informații despre magazinul online

Magazinul online www.bioconstruct.ro este proprietatea societății comerciale SC QuickSilver Arsk Building SRL cu sediul în Valea Cânepii, Brăila, județul Brăila cod de identificare RO45727786, Nr. de ordine în registrul comerțului: J09/167/2022, adresa email: quicksilverarsk@gmail.com, numit pe parcursul acestor “Termeni și Condiții” “www.bioconstruct.ro”.

Vă rugăm să citiţi Termenii și condițiile, Politica noastră privind modulele cookie şi Politica noastră de confidenţialitate, înainte de a utiliza site-ul web şi de a plasa comenzi prin intermediul acestuia. Secțiunea “Termeni și Condiții” conține dispoziții obligatorii fiecărui client/utilizator înregistrat sau neînregistrat al magazinului online www.bioconstruct.ro

Prin accesarea www.bioconstruct.ro și utilizarea acestui Site web și/sau plasarea unei comenzi prin intermediul acestuia, recunoașteți în mod expres caracterul obligatoriu al Termenilor şi al Politicilor privind protecţia datelor și vă asumați angajamentul de a respecta acești Termeni, precum și Politicile privind protecția datelor.

2. Schimbări ale magazinului online

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifică TERMENII ȘI CONDIȚIILE în orice moment fără notificări prealabile. Accesarea și utilizarea continuă a site-ului nostru pentru a plasa comenzi după modificarea acestor TERMENI ȘI CONDIȚII reprezintă acceptarea acestor modificări.

3. Proprietatea intelectuală

SC QuickSilver Arsk Building SRL, autorizează vizualizarea și descărcarea de copii ale materialelor de pe www.bioconstruct.ro exclusiv în scopuri personale, nu pentru uz comercial.

SC QuickSilver Arsk Building SRL acordă dreptul de a utiliza acest site web și de a trimite către acesta mesaje, date sau informații. Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, sugestii, observații sau idei, prin oricare din metodele puse la dispoziție atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, amenințător sau defăimător la adresa SC QuickSilver Arsk Building SRL sau a unei terțe părți. Conținutul magazinului online www.bioconstruct.ro nu poate fi reprodus, copiat, duplicat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al SC QuickSilver Arsk Building SRL.

4. Dispute și conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la magazinul online și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvată pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care această nu este posibilă se vor aplică prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor românesti. Termenii și Condițiile se supun legislației românești. În caz de litigiu, se va încerca inițial o rezolvare pe cale amiabilă. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere pe cale amiabilă va fi considerată de competența instanței românești.

Dacă aveți probleme legate de comandă, ce nu pot fi rezolvate prin email sau cu consilierul de vânzări, puteți să ne contactați telefonic la: 0730241678

5. Dreptul de autor al www.bioconstruct.ro asupra conținutului publicat pe site

Întregul conținut al site-ului www.bioconstruct.ro (inclusiv Newsletter-ele) este proprietatea SC QuickSilver Arsk Building SRL și a furnizorilor săi și intră sub incidența legii pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și a legilor privind proprietatea intelectuală și industrială.
Utilizatorilor le este interzis să folosească pentru uz comercial sau contrar intereselor SC QuickSilver Arsk Building SRL orice material conținut în site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web și alte date – fără acordul scris al companiei.

6. Responsabilități privind produsele

Companiile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective.

Orice reclamație va fi adusă la cunoștința noastră în maxim 48 de ore de la recepționarea produselorCumpărătorul trebuie să facă recepția produsului la livrare și să semneze că acesta este conform comenzii.

Imaginile prezentate în magazinul online sunt exemplificative, nuanța materialelor prezentate poate să difere față de realitate din cauza luminii din momentul fotografierii.

Disponibilitatea produselor prezentate în acest magazin online se poate modifica fără o notificare în prealabil.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, www.bioconstruct.ro își rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care un produs nu se mai regăsește în oferta curentă și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

7. Produsele oferite. Politică de prețuri

Produsele comercializate pe www.bioconstruct.ro sunt noi, în amabalaj, iar la expedierea comenzii sunt însoțite de factură fiscală.
În situații excepționale, în care unele produse nu pot fi livrate din cauza de lipsei de stoc, www.bioconstruct.ro va returna orice plată făcută în avans de către client.
Promoțiile și ofertele speciale au uneori termeni speciali, care vor fi prezentați pe site.

Promoțiile și reducerile se aplică doar în perioada menționată pe materialele de promovare, iar prețurile se calculează conform condițiilor stipulate în cadrul acestora.

www.bioconstruct.ro își rezervă dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele și/sau serviciile disponibile pe site fără notificarea în prealabil a Utilizatorului sau Clientului.

8. Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu achiziționarea unui produs și lansarea unei comenzi, clientul acceptă fără obiecții condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Drepturile de autor asupra întregului conținut aparțin în totalitate societății comerciale SC QuickSilver Arsk Building SRL și nu se pot folosi sau copia fără acordul scris al proprietarului.

× Whatsapp